Gersonovo čudo - liječenje neizlečivih bolesti

02/01/2015   Zdravko Vučinić   Video
Gersonovo čudo - liječenje neizlečivih bolesti

Fascinantna istinita priča o naučniku dr Maks Gersonu i terapiji koja je spasila živote mnogih ljudi oboljelih od raka i drugih hroničnih bolesti. Gersonova terapija je zabranjena i neprihvatljiva od strane medicinskih institucija i farmaceutske industrije iako je izliječila preko 99% slučajeva koji su smatrani neizlečivim od strane njihovih doktora. Desetine hiljada pacijenata izliječenih od raznih bolesti dokazuje da je Gersonova terapija uspješna i primjenjiva.

Iako otrovan od strane njegovog pomoćnika, dr Maks Gerson je uspio da sačuva svoj rukopis i svoje istraživanje i da to prenese svojoj unuci Šarlot koja do danas uspješno liječi ljude širom svijeta i bori se da ova terapija svima bude dostupna.

Institut za prirodnu medicinu Podgorica svoj rad bazira, između ostalog, i na Gersonovoj terapiji koja se pokazala više nego uspješna.

Napomena: Na portalu BUDITEZDRAVI.info od 1. januara 2015. godine pokrenuta je nova rubrika - VIDEO, u kojoj će se naći kvalitetni i korisni video materjali kojima se tretira čovjekovo zdravlje sa svih aspekata. Brojni video materjali se nalazi i u drugim rubikama na portalu.

Počnimo sa Gersonovim čudom. Pogledajte

 

Još jedna zanimljiva priča o dr Gersonu i njegovoj terapiji

 

 

3 1 1 1 1 1 Ocijeni 3.00 (1 Glas)

Prevod

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Zdravko Vucinic: Prirodno lijecenje neizlecivih bolesti

Zdravko Vucinic: Kako procistiti organizam

Ohrabrenje za majke!

 

Portal BUDITEZDRAVI.info pokrenut je 2012. godine i namijenjen je svim ljudima u Crnoj Gori, regionu i širom svijeta koji govore jezicima naroda bivše Jugoslavije, a koji su zainteresovani da se kvalitetno informišu o svim aspektima zdravlja.

Opširnije

Najbolje ocijenjeni

Copyright © 2012 Institut za prirodnu medicinu Podgorica. Sva prava zadržana.