Savjeti za prirodno liječenje raka prostate, dr Šulc

17/01/2016   Zdravko Vučinić   Rak
Savjeti za prirodno liječenje raka prostate, dr Šulc

Jedan od najboljih svjetskih stručnjaka za prirodno liječenje, dr Ričard Šulc, odgovara na pitanja o zdravlju.

Pitanje

Moj 61-godišnji muž je išao na zračenje prije dvije godine zbog raka prostate. Sada zavisimo od vijagre kada želimo da imamo odnose. Može li vaša formula za prostatu da pomogne nekome kao što je on koji je prošao kroz zračenje?

Odgovor

Odgovor je da! Ipak, nije to tako jednostavno!

Nemoj me shvatiti pogrešno, podržavam seksualne odnose! Čovjek se osjeća odlično, odlično je u fizičkom, emotivnom i duhovnom smislu, ali prije toga treba reći nekoliko stvari.

Kao što svi već znamo, ako ne ispravimo temeljne razloge zbog kojih je tvoj muž dobio rak, za samo nekoliko godina, ponovo će dobiti rak. U statističkom pogledu, rak se vraća za pet godina ili manje. Dakle, mene više zanima da otkrijem, a što je još važnije, da ispravim, način života zbog kojeg je tvoj muž uopšte dobio rak prostate, te da bude zdrav, a zatim da bude potentan (što jeste veoma važno), ali to možemo da ostavimo na drugom mjestu.

Vođenje klinike za liječenje bolesti na prirodan način, gde se vodi računa o hiljadama pacijenata koji leže, veoma je slično vođenju hitne pomoći nakon neke velike katastrofe. Na prvom mjestu moram da se pobrinem za tvog muža i njegov problem koji je opasan po život.

Jedan od glavnih faktora koji doprinose nastanku raka reproduktivnih organa kod žena i muškaraca (govorim o raku prostate i testisa kod muškaraca i raka dojke, materice i jajnika kod žena) jeste višak hormona, posebno hormona rasta i steroida. Jedan od glavnih i jedinih načina kako se odrasli bombarduju hormonima rasta i steroidima jeste konzumacijom životinjskog mesa i životinjskih proizvoda. Slušaj, ne propovijedam ovim svoj lični vegeterijanski stav ili neku šuplju filozofiju. Jednostavno pokušavam da zaustavim priliv hormona rasta i steroida u tijelo tvog muža, što je prvenstveno uzrokovalo rak prostate.

Kada smo na početku tinejdžerskih godina, kod svih nas dođe do skoka hormona rasta i steroida. Razlog za to je jednostavan - da bismo rasli! Upravo to uzrokuje sve od naglog rasta kod tinejdžera, do starenja muškaraca i žena kao seksualnih bića, zajedno sa rastom i starenjem naših reproduktivnih organa. Tokom kasnih dvadesetih i ranih tridesetih godina, prirodno je da naše tijelo počne da proizvodi manje hormona rasta i steroida. To je jednostavno tako jer više ne treba da rastemo! Na taj način naše tijelo polako i prirodno počinje da smanjuje proizvodnju hormona rasta i steroida, sve dok nekada u kasnim četrdesetim, pedesetim ili šezdesetim, muškarci i žene prolaze kroz mušku i žensku menopauzu, kada se naši hormoni rasta i steroidi snižavaju na minimalan nivo. Sve ovo je dio prirodnog rasta i seksualnog reproduktivnog ciklusa kod ljudi.

Problem kada se rak seksualnih i reproduktivnih organa počne razvijati jeste kada počnemo da utičemo na prirodno smanjivanje hormona rasta i steroida u našem tijelu, tako što unosimo dodatne moćne hormone rasta i steroide u naše tijelo, krvotok i reproduktivne organe, putem ishrane.

Danas postoji ogromna količina naučnih dokaza koji pokazuju da sve životinjsko meso, mlijeko, jaja i proizvodi od istih, sadrže visoke nivoe hormona rasta i steroida. Kao prvo, sadrže hormone rasta i steroide koji su prirodno prisutni u životinjama. Ono što mislim pod ovim jeste da krava ili svinja prirodno u sebi ima hormone rasta koji govore njihovom tijelu da narastu nekoliko desetina, ako ne i stotina, kilograma u vrlo brzom roku. Ovi moćni hormoni rasta (zajedno sa američkom ishranom koja se zasniva na životinjskim proizvodima) jedan su od glavnih razloga koji stoje iza velikog problema gojaznosti u Americi. Ovi moćni hormoni rasta takođe šalju veoma neprikladnu poruku našim seksualnim i reproduktivnim organima, da rastu, a taj rast često budu tumori. Zamislite samo, kravlje mlijeko je genetski potkovano tako da kaže teladima da brzo rastu, te da brzo razviju nekoliko desetina kilograma, a mi unosimo to strano mlijeko u naša tijela.

Samo zamislite šta ovo strano mlijeko govori našoj prostati, testisima, dojkama, materici i jajnicima da učine? Ja mogu da vam kažem. Da rastu! Nisam još čak ni počeo da govorim o milionima litara hormona rasta i steroida koji se upumpavaju u sve životinje kako bi one proizvodile više mesa, više mlijeka, više jaja i svih životinjskih proizvoda, više životinjske hrane. Prirodno, kada unesete životinjske hormone rasta, plus hormone rasta koji prirodno nastaju u vašem tijelu, onda dobijate veoma ozbiljnu duplu količinu hormona – uh! Kada se ove dvije činjenice kombinuju, sa velikim porastom konzumacije životinjske hrane u američkoj ishrani, nije čudo što je došlo do abnormalnog porasta raka seksualnih i reproduktivnih organa svih vremena.

Dakle, prvo što treba da uradimo jeste da navedemo tvog muža da pročita sve o čemu sam pisao!

Dakle, zajedno sa programom ishrane, hajde da ga učinimo zdravim. Ako on zaista želi da čita knjigu, veoma mu preporučujem knjigu „20 koraka.“ Ako on ne želi da čita, predlažem da ti pročitaš i da počneš da uključuješ svih 20 koraka u način života svoje porodice. Možeš odmah da počneš da je čitaš besplatno tako što ćeš kliknuti na knjigu „20 moćnih koraka,“ na vrhu mog blog sajta.

Takođe predlažem da mu nabaviš Super hranu. Pored toga, nakon što bude na programu ishrane od kojeg mu neće nastati rak u tijelu, te dobije hranljivu eksploziju od Super hrane, i nakon programa detoksifikacije koje uvijek savjetujem, takođe će imati mnogo koristi od moje formule za muškarce.

Predlažem da počne sa formulom za muškarce 70 kapi tri puta na dan, i formulom za prostatu, takođe 70 kapi tri puta na dan.

Da zaključim, radije bih da on bude živ nego seksualno aktivan, iako je najbolje oboje. Tako da je najbolje da bude na programu ishrane od kojeg mu se neće vratiti rak i da zbog toga ne bude samo deo američke statistike o raku.

drsulc

Napomena: Za više informacija o biljnim formulama koje predlaže dr Šulc pogledati ovdje. Za više informacija o programima prirodnog liječenja i detoksifikacije organizma pogledati ovdje. Za detaljnije savjete dr Šulca o liječenju pogledati njegovu knjigu "Liječenje neizlečivih bolesti", na strani 152 počinje poglavlje o raku prostate.

5 1 1 1 1 1 Ocijeni 5.00 (1 Glas)

Prevod

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Zdravko Vucinic: Prirodno lijecenje neizlecivih bolesti

Zdravko Vucinic: Kako procistiti organizam

Ohrabrenje za majke!

 

Portal BUDITEZDRAVI.info pokrenut je 2012. godine i namijenjen je svim ljudima u Crnoj Gori, regionu i širom svijeta koji govore jezicima naroda bivše Jugoslavije, a koji su zainteresovani da se kvalitetno informišu o svim aspektima zdravlja.

Opširnije

Najbolje ocijenjeni

Copyright © 2012 Institut za prirodnu medicinu Podgorica. Sva prava zadržana.