Liječenje neizlečivih bolesti, dr Šulc

21/05/2013   Zdravko Vučinić   Prirodno liječenje i detoksifikacija
Liječenje neizlečivih bolesti, dr Šulc

Pred vama je serijal 12 video emisija u kojima gostuje dr Ričard Šulc, jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za prirodno liječenje. Dr Šulc na razumljiv način objašnjava kako na prirodan način liječiti najučestalije bolesti u svijetu i održavati zdravlje.

Za gledaoce će sigurno biti interesantno da kroz serijal emisija čuju i vide kako se primjenjuju najbolje prirodne metode i tehnike liječenja na svijetu (post sa cijeđenim sokovima, ljekovito bilje, hidroterapija, klistiranje, masaža...)

Emisije su raspoređene po redosljedu, a da bi gledalac imao puno razmijevanje onoga što dr Šulc govori potrebno je koristiti i njegovu knjigu "Liječenje neizlečivih bolesti" koja je nastala kada i serijel emisija. Emisije i knjiga su zamišljeni da jedno drugo nadopunjuju.

Dr Šulc u emisijama i knjizi govori, između ostalog, i o prirodnim preparatima (biljnim formulama) koje čovjek sam može da pripremi, a koji su veoma važni za liječenje bolesti i održavanje zdravlja.

Dodatne informacije o ovim formulama i načinu kako ih nabaviti mogu se dobiti na sajtu Instituta za prirodnu medicinu Podgorica koji svoj rad upravo bazira, između ostalog, na iskustvu i savjetima dr Ričarda Šulca, ali i ostalih velikih stručnjaka za liječenje na prirodan način poput dr Maksa Gersona, dr Džona Kristoferai drugih. Rezultat toga je veliki broj izliječenih ljudi, ne samo u Crnoj Gori, već i u regionu.

 

5 1 1 1 1 1 Ocijeni 5.00 (2 Glasova)

Prevod

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Zdravko Vucinic: Prirodno lijecenje neizlecivih bolesti

Zdravko Vucinic: Kako procistiti organizam

Ohrabrenje za majke!

 

Portal BUDITEZDRAVI.info pokrenut je 2012. godine i namijenjen je svim ljudima u Crnoj Gori, regionu i širom svijeta koji govore jezicima naroda bivše Jugoslavije, a koji su zainteresovani da se kvalitetno informišu o svim aspektima zdravlja.

Opširnije

Najbolje ocijenjeni

  • 1
Copyright © 2012 Institut za prirodnu medicinu Podgorica. Sva prava zadržana.