Vaginalnim ispiranjem protiv svih infekcija

18/12/2015   Zdravko Vučinić   Ostale bolesti
Vaginalnim ispiranjem protiv svih infekcija

Predstavljamo jednostavnu prirodnu metodu za rješavanje problema sa svim vrstama vaginalnih infekcija - vaginalno ispiranje.

Način primjene:

- Tokom dana, najmanje jednom a može i dva do tri puta, uraditi unutrašnje vaginalno ispiranje korišćenjem irigatora ili neke druge opreme kojom se može uraditi ispiranje.

Tečnost za ispiranje:

U blender se promiješa sljedeće:

- oko 850 ml vode
- oko 50 ml jabukovog sirća (oko 8 do 9 supenih kašika)
- 1 cijeđeni limun
- 1 češnjak bijelog luka
- 10 do 15 kapi eteričnog ulja od čajnog drveta (alternativno može ulje od nane).

Nakon miješanja u blender u trajanju od 1 do 2 minuta dobijena smjesa se iscijedi i naspe u irigator nakon čega se pristupa unutrašnjem ispiranju.

Napomena: Ispiranje se može raditi od 5 do 15 dana zaredom sa pauzama od 2 do 3 dana. Ispiranje ne treba raditi tokom menstrualnog ciklusa.

Može se koristiti još jedna tečnost za ispiranje, stim da je prethodna mnogo jača, dok se ova može koristiti preventivno ili za blaža oboljenja: u blender se promiješa pola litra vode, jedan ciješeni limun i 2. do 3 kašike jabukovog sirćeta.

Da bi ispiranje dalo bolje rezultate u rješavanju problema sa vaginalnim infekcijama i drugim poremećajima, poželjno je pročistiti organizam i koristiti "Žensku formulu". Za više informacija o prirodnom liječenju ženskih bolesti pročitati knjigu dr Ričarda Šulca - Liječenje neizlečivih bolesti. Za informacije o prirodnom liječenju pogledati i Program prirodnog liječenja.

Zdravko Vučinić

5 1 1 1 1 1 Ocijeni 5.00 (2 Glasova)

Prevod

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Zdravko Vucinic: Prirodno lijecenje neizlecivih bolesti

Zdravko Vucinic: Kako procistiti organizam

Ohrabrenje za majke!

 

Portal BUDITEZDRAVI.info pokrenut je 2012. godine i namijenjen je svim ljudima u Crnoj Gori, regionu i širom svijeta koji govore jezicima naroda bivše Jugoslavije, a koji su zainteresovani da se kvalitetno informišu o svim aspektima zdravlja.

Opširnije

Najbolje ocijenjeni

  • 1
Copyright © 2012 Institut za prirodnu medicinu Podgorica. Sva prava zadržana.