"Daljinski kontrolisani" - koliko TV negativno utiče na um

02/02/2016   Zdravko Vučinić   Zanimljivosti
"Daljinski kontrolisani" - koliko TV negativno utiče na um

Za čitaoce portala BUDITEZDRAVI.info - knjiga "Daljinski kontrolisani".

Pročitajte i saznajte koliko mediji, prevashodno televizija, negativno utiču na čovjekov um, a naročito na um djece i šta su posljedice.

"Procjenjuje se da tinejdžeri na televiziji godišnje vide oko 14.000 seksualnih scena ili aluzija na seks, pri čemu je samo njih 150 o seksualnoj odgovornosti, apstinenciji ili kontracepciji. Stoga te mnogobrojne skrivene i otvorene poruke na televiziji koje promovišu nekontrolisanu seksualnu aktivnost predstavljaju veliki razlog za zabrinutost."

"TV umanjuje moć imaginacije, a istovremeno urezuje u naš um neizbrisive slike koje ostaju tu do kraja života. TV lišava ljude pravih životnih iskustava tako što ih drži zatvorene u njihovim stanovima, umjesto da se druže sa prijateljima, komšijama i svojom porodicom. TV je više okrenuta mržnji nego ljubavi, smrti nego životu, nasilju nego harmoniji".

5 1 1 1 1 1 Ocijeni 5.00 (2 Glasova)

Prevod

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Zdravko Vucinic: Prirodno lijecenje neizlecivih bolesti

Zdravko Vucinic: Kako procistiti organizam

Ohrabrenje za majke!

 

Portal BUDITEZDRAVI.info pokrenut je 2012. godine i namijenjen je svim ljudima u Crnoj Gori, regionu i širom svijeta koji govore jezicima naroda bivše Jugoslavije, a koji su zainteresovani da se kvalitetno informišu o svim aspektima zdravlja.

Opširnije

Najbolje ocijenjeni

Copyright © 2012 Institut za prirodnu medicinu Podgorica. Sva prava zadržana.