Opasnosti meditacije, joge i drugih okultnih vještina

10/05/2013   Nina Vučinić   Zanimljivosti
Opasnosti meditacije, joge i drugih okultnih vještina

Opasnosti meditacije i drugih okultnih vještina, poput joge, astrologije, gledanja u karte, bioenergije, gledanja u sunce..., su mnogo veće nego što današnji čovjek može da zamisli, iako se sve češće o tome govori kao o aspektu alternativne ili čak prirodne medicine, ili uopšte o nečem korisnom.

Nije u pitanju nikakva medicina, a naročito ne prirodna, već su u pitanju vještine koje čovjeku ne mogu realno pomoći (osim prividne pomoći), ali ga mogu odvesti u propast.

Poslušajte veoma interesantan serijal emisija u kojima student iz Beograda govori o svom iskustvu u okultizmu koje je započeto upražnjavanjem meditacije, kako je kod ljudi pogađao sve o njihovoj prošlosti i sadašnjosti, kako se suočavao sa natprirodnim pojavama, kakve je probleme imao, koje su posljedice svega toga...

5 1 1 1 1 1 Ocijeni 5.00 (1 Glas)

Prevod

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Zdravko Vucinic: Prirodno lijecenje neizlecivih bolesti

Zdravko Vucinic: Kako procistiti organizam

Ohrabrenje za majke!

 

Portal BUDITEZDRAVI.info pokrenut je 2012. godine i namijenjen je svim ljudima u Crnoj Gori, regionu i širom svijeta koji govore jezicima naroda bivše Jugoslavije, a koji su zainteresovani da se kvalitetno informišu o svim aspektima zdravlja.

Opširnije

Najbolje ocijenjeni

Copyright © 2012 Institut za prirodnu medicinu Podgorica. Sva prava zadržana.