Dobro došli na Internet portal o zdravlju - BUDITEZDRAVI.info

Portal BUDITEZDRAVI.info pokrenut je 2012. godine i namijenjen je svim ljudima u Crnoj Gori, regionu i širom svijeta koji govore jezicima naroda bivše Jugoslavije, a koji su zainteresovani da se kvalitetno informišu o najvažnijim aspektima zdravlja za odrasle i djecu.

Uređivačka politika portala je u funkciji promocije zdravog načina života i prirodnog liječenja. Svaka objavljena informacija je pravilno selektovana, naučno utemeljena i potvrđena od poznavalaca zdravog načina života i prirodnog liječenja. Ovakav pristup je neophodan kako bi se čitaoci zaštitili od poplave kontradiktornih i neutemeljenih informacijama koje se na Internetu objavljuju na temu zdravlja.  

Osnivač portala je Institut za prirodnu medicinu Podgorica (IPM), nevladina organizacija koja je osnovana 2009. godine radi promovisanja zdravog načina života i prirodnog liječenja u Crnoj Gori i regionu. 

Urednik portala je Nina Vučinić.

Napomena: Centralna narodna biblioteka Crne Gore "Đurđe Crnojević" dodijelila je portalu ISSN 2336-9035, međunarodni standardni broj za serijske publikacije i ostale kontinuirane izvore koji se dodjeljuje elektronskim časopisima, novinama, website-ovima i bazama podataka još od 90-tih godina prošlog vijeka, čime je portal BUDITEZDRAVI.info preuzeo odgovornost za objavljeni sadržaj.

Prevod

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Zdravko Vucinic: Prirodno lijecenje neizlecivih bolesti

Zdravko Vucinic: Kako procistiti organizam

Ohrabrenje za majke!

 

Portal BUDITEZDRAVI.info pokrenut je 2012. godine i namijenjen je svim ljudima u Crnoj Gori, regionu i širom svijeta koji govore jezicima naroda bivše Jugoslavije, a koji su zainteresovani da se kvalitetno informišu o svim aspektima zdravlja.

Opširnije

Najbolje ocijenjeni

Copyright © 2012 Institut za prirodnu medicinu Podgorica. Sva prava zadržana.