Ulje od bijelog luka - lijek protiv svih vrsta herpesa

19/03/2015   Zdravko Vučinić   Ljekovite biljke
Ulje od bijelog luka - lijek protiv svih vrsta herpesa

Najbolji lijek koji možete da koristite za liječenje svih vrsta herpesa, a naročito genitalnog, jeste ulje od bijelog luka. Štapić za uši umočite u to ulje i nanesete ga na plik od herpesa. Zatim dišite duboko, jer ćete u sledećih 5 minuta možda biti u bolovima. Ponovite nanošenje više puta dnevno.

Ulje od bijelog luka se sprema na sljedeći način:

Uzmite nekoliko glavica što kvalitetnijeg bijelog luka i promiješajte ih u blender ili ih zgnječite. Potom ih stavite u staklenu teglu. Zatim dodajte što kvalitetnijeg maslinovog ulja u mjeri da sav luk bude prekriven i zatvorite teglu. Tegla može da stoji od 3 dana do nekoliko meseci. Što duže stoji ulje će biti kvalitetnije. Na kraju ručno iscijedite tečnost iz tegle kroz pamučnu krpu i dobili ste ulje od bijelog luka. Možete ga držati u tamnim, staklenim bočicama ili tegli.

Ulje od bijelog luka se može koristiti i za infekcije uha –  ulje izlijte u uho, pustite da stoji 5 do 10 minuta, potom okrenite glavu na drugu stranu da ulje izađe. Može se koristiti i za vaginalno ispiranje i protiv vaginalnih infekcija i prisustva bakterija, gljivica i slično - ulje se sipa u irigator, propusti se u vaginu i zadrži se 5 do 10 minuta.

Buditezdravi.info; tinkturedrsulca.com

3.25 1 1 1 1 1 Ocijeni 3.25 (4 Glasova)

Prevod

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Zdravko Vucinic: Prirodno lijecenje neizlecivih bolesti

Zdravko Vucinic: Kako procistiti organizam

Ohrabrenje za majke!

 

Portal BUDITEZDRAVI.info pokrenut je 2012. godine i namijenjen je svim ljudima u Crnoj Gori, regionu i širom svijeta koji govore jezicima naroda bivše Jugoslavije, a koji su zainteresovani da se kvalitetno informišu o svim aspektima zdravlja.

Opširnije

Najbolje ocijenjeni

Copyright © 2012 Institut za prirodnu medicinu Podgorica. Sva prava zadržana.