Savjeti za prirodno liječenje oboljenja desni, dr Šulc

21/11/2015   Zdravko Vučinić   Ostale bolesti
Savjeti za prirodno liječenje oboljenja desni, dr Šulc

Jedan od najboljih svjetskih stručnjaka za prirodno liječenje, dr Ričard Šulc, odgovara na pitanja o zdravlju.

Pitanje:

Dragi doktore Šulc,

Moj tata je prilično dobrog zdravlja i takođe, zahvaljuje vam se na Super hrani i tinkturama. Međutim, ima problema sa desnima i ponekad dobije infekciju desni. Zubar mu preporučuje da izvadi sve svoje zubi i da stavi implante, ali bi on baš želio da zadrži svoje zube i uštedi 20.000 dolara. Mogu li išta da učinim za njega? Hvala unaprijed.

Odgovor:

Da! Izliječio sam na stotine pacijenata sa problemima sa zubima i oboljenjima desni, a moje liječenje je uvijek uspevalo, tako da evo uputstva za ozdravljenje.

Uputstva:

U malu posudu stavi 1 supenu kašiku biljne formule Crijeva 2. Zatim, ovom prahu dodaj 70 kapi tinkture Usta, 70 kapi Imuno  i jednu supenu kašiku tinkture Imuno Tonik. Ne želimo da ovo bude vlažno, nego treba da bude suvo i da se mrvi, kao osušeno tijesto, te treba da izgleda kao da niste stavili dovoljno tečnosti na ovu količinu praha. Zatim, uz pomoć viljuške, izmiješajte ovaj prah dobro i, uz pomoć male kašike, jednostavno ubacite ovaj vlažni puder direktno u usta, svuda i oko mogućih obo- ljenja. (Oprez: Zadržati dah, ne udisati dok ubacujete ovaj suvi prah u usta. Iz razloga što je veoma suv, ne bi trebalo da se udiše u pluća.)

Zatim, prstima namazati ovaj prah oko zubi i po desnima, te tako ostaviti. Kad se pljuvačka bude mešala s ovim prahom, bolje će natopiti mesta koja su oboljela. Koristite u pozamašnim količinama da prekrijete oboljenje i područje oko njega. Pljuvačka će prirodno da doda koliko god je potrebno vlažnosti kako bi ovaj suvi prah postao malo kremastiji, ali želimo da bude suvo kako bi izvlačilo otrove.

Neka ostane u ustima barem dva sata. Ja ga nanesem uveče, a zatim odem na spavanje i ostavim ga u ustima cijelu noć. Ne brinite, ostaće tu, a neće nanijeti štetu i ako ga malo progutate. Vjerovatno ćete vidjeti da je jedan tretman dovoljan za izlečenje infekcije, ali uvek predlažem da se ovo uradi dvije noći zaredom, kako biste bili sigurni da će nestati.

Zašto i kako ovo uspijeva?

Prilično je jednostavno. Formula Crijeva 2 je prvobitno napravljena da djeluje kao sredstvo za izvlačenje, da izvlači i otklanja stari fekalni materijal, gnoj i otrove iz crijeva, ali može to da uradi i na bilo kojem drugom delu tela. Imao sam studenta koji je koristio ovu formulu za izvlačenje otrova iz ruke nakon ujeda zmije otrovnice, i uspevao je u tome! Ova formula je moćno sredstvo za izvlačenje. Dakle, kada se primijeni na desni, izvlači infekciju direktno iz oboljelog mesta. Takođe, smanjuje zapaljenje i apsorbuje toksični materijal, kao što to čini i unutar debelog crijeva. Tinkture Usta, Imuno i Imuno Tonik, čine upravo ono što i mislite – uništavaju bakterije i infekcije nanošenjem na ta područja!

Dakle, s ovom kombinacijom, u ovakvom oblogu, oboljela mjesta nemaju šanse da ne ozdrave. Zapamtite, možete da ponavljate ovu rutinu nekoliko dana ukoliko je potrebno.

Dodatni ljekovi

Oboljenje desni je infekcija unutar usta, tako da, počnite odmah da uzimate više bijelog luka. Žvaćite barem tri čena sirovog bijelog luka svaki dan jednu sedmicu. Ovo će da ubije bakterije. Osim toga, počnite da uzimate 100 kapi tinkture Imuno pet puta na dan, dok ne popijete cijelu bočicu. Ovo će zaista da osnaži vaš imuni sistem. Svaku dozu zalijte preko oboljelog mjesta ili mjesta gdje se nalazilo oboljenje, što će ne samo otupjeti bol, nego će i ubiti bakterije. A zatim, kada progutate, ovo će u istom trenutku početi da vam jača imuni sistem. Ako je potrebno, možete čak da natopite pamučnu krpicu tinkturom Imuno a zatim da istrljate preko obolelog ili inficiranog područja.

Takođe, zapamtite da je upala desni obično znak propadanja zuba i bolesti desni, pa počnite da ispirate zube i desni vodom i tinkturom Usta, kako bi bili zdravi. Očistite, a zatim operite zube, a zatim uzmite vodu i 280 kapi tinkture Usta razmućenih u vodi. Radite ovo svaki dan nekoliko sedmica kako biste izliječili zube i desni.

Izliječite očeva usta i spasite njegove zube!

drsulc.com

Napomena: Za više informacija o biljnim formulama koje predlaže dr Šulc pogledati ovdje. Za više informacija o programima prirodnog liječenja i detoksifikacije organizma pogledati ovdje.

1 1 1 1 1 Ocijeni 0.00 (0 Glasova)
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Zdravko Vucinic: Prirodno lijecenje neizlecivih bolesti

Zdravko Vucinic: Kako procistiti organizam

Sasvim drugacije sa Zdravko Vučinić,specijalistom prirodnog lecenja

SASVIM DRUGAČIJE sa specijalistom prirodne medicine Zdravkom Vucinic

Portal BUDITEZDRAVI.info pokrenut je 2012. godine i namijenjen je svim ljudima u Crnoj Gori, regionu i širom svijeta koji govore jezicima naroda bivše Jugoslavije, a koji su zainteresovani da se kvalitetno informišu o svim aspektima zdravlja.

Opširnije

Najbolje ocijenjeni

  • 1
Copyright © 2012 Institut za prirodnu medicinu Podgorica. Sva prava zadržana.
Codepixel
Izrada sajta