Dobro došli na Internet portal o zdravlju - BUDITEZDRAVI.info

Portal BUDITEZDRAVI.info pokrenut je 2012. godine i namijenjen je svim ljudima u Crnoj Gori, regionu i širom svijeta koji govore jezicima naroda bivše Jugoslavije, a koji su zainteresovani da se kvalitetno informišu o najvažnijim aspektima zdravlja za odrasle i djecu.

Uređivačka politika portala je u funkciji promocije zdravog načina života i prirodnog liječenja. Svaka objavljena informacija je pravilno selektovana, naučno utemeljena i potvrđena od iskusnih poznavalaca zdravog načina života i prirodnog liječenja. Ovakav pristup je neophodan kako bi se čitaoci zaštitili od poplave kontradiktornih i neutemeljenih informacijama koje se objavljuju na temu zdravlja.  

Osnivač portala je Institut za prirodnu medicinu Podgorica (IPM), nevladina organizacija koja je osnovana 2009. godine radi promovisanja zdravog načina života i prirodnog liječenja u Crnoj Gori i regionu. 

Urednik portala je Zdravko Vučinić.

Vučinić je osnivač i direktor Instituta za prirodnu medicinu Podgorica. On se u Sjedinjenim Američkim Državama specijalizovao iz oblasti prirodnog liječenja baziranog na višedecenijskom iskustvu i radu vodećih svjetskih stručnjaka kao što su dr Ričard Šulc, dr Džon Kristofer, dr Maks Gerson, dr Šarlota Gerson... Diplomirao je i na Ekonomskom fakultetu Podgorica, odsjek Poslovna škola. Vučinić je autor jedinstvenog Programa prirodnog liječenja koji se prilagođava pojedincu i različitim bolestima. Autor je i 7 programa za detoksifikaciju organizma kao i više analiza i članaka o zdravlju objavljenih u zemlji i inostranstvu.

Napomena: Centralna narodna biblioteka Crne Gore "Đurđe Crnojević" dodijelila je portalu ISSN 2336-9035, međunarodni standardni broj za serijske publikacije i ostale kontinuirane izvore koji se dodjeljuje elektronskim časopisima, novinama, website-ovima i bazama podataka još od 90-tih godina prošlog vijeka, čime je portal BUDITEZDRAVI.info preuzeo odgovornost za objavljeni sadržaj.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Zdravko Vucinic: Prirodno lijecenje neizlecivih bolesti

Zdravko Vucinic: Kako procistiti organizam

Opasnosti vakcinacije - "viši interesi" važniji od života

Sasvim drugacije sa Zdravko Vučinić,specijalistom prirodnog lecenja

SASVIM DRUGAČIJE sa specijalistom prirodne medicine Zdravkom Vucinic

Portal BUDITEZDRAVI.info pokrenut je 2012. godine i namijenjen je svim ljudima u Crnoj Gori, regionu i širom svijeta koji govore jezicima naroda bivše Jugoslavije, a koji su zainteresovani da se kvalitetno informišu o svim aspektima zdravlja.

Opširnije

Najbolje ocijenjeni

  • 1
Copyright © 2012 Institut za prirodnu medicinu Podgorica. Sva prava zadržana.
Izrada sajta