Imunolog dr Sladoljev: Ni psa ne vakcinišem

16/02/2017   Zdravko Vučinić   Medicina i farmacija
Imunolog dr Sladoljev: Ni psa ne vakcinišem

Imunolog iz Hrvatske dr. Srećko Sladoljev prije nekoliko dana vratio se iz Brisela sa rasprave o vakcinama na kojoj je gostovao kao predavač i koja se prvobitno trebala održati u Evropskom parlamentu. No, iako već javno najavljena, samo nekoliko dana prije održavanja rasprave naprasno je zabranjena te preseljena u dvoranu u blizini parlamenta. Riječ je o vrlo neobičnom potezu uskraćivanja demokratske rasprave o jednom medicinskom postupku kao što je vakcinacija. Došlo je do gušenja i očitog zataškavanja događaja koji je samo trebao naučno preispitati sigurnost vakcina koje se ubrizgavaju svim Europljanima, nekima i prisilno.

"Ako se vakcine ne smiju preispitivati, jesu li one uopšte onda medicina", pitao se dr Sladoljev. On je, između ostalog, rekao da ni psa ne vakciniše.

Zanimljiv intervju o vakcinama sa dr Sladoljevim pročitajte ovdje.

 

5 1 1 1 1 1 Ocijeni 5.00 (1 Glas)
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Zdravko Vucinic: Prirodno lijecenje neizlecivih bolesti

Zdravko Vucinic: Kako procistiti organizam

Sasvim drugacije sa Zdravko Vučinić,specijalistom prirodnog lecenja

SASVIM DRUGAČIJE sa specijalistom prirodne medicine Zdravkom Vucinic

Portal BUDITEZDRAVI.info pokrenut je 2012. godine i namijenjen je svim ljudima u Crnoj Gori, regionu i širom svijeta koji govore jezicima naroda bivše Jugoslavije, a koji su zainteresovani da se kvalitetno informišu o svim aspektima zdravlja.

Opširnije

Najbolje ocijenjeni

Copyright © 2012 Institut za prirodnu medicinu Podgorica. Sva prava zadržana.
Codepixel
Izrada sajta