Sve više dokaza o vezi između vakcina i autizma

15/05/2016   Zdravko Vučinić   Medicina i farmacija
Sve više dokaza o vezi između vakcina i autizma

Kome ne odgovara da se otkrije istina o vezi između vakcina i autizma? Najviše onima koji na vakcinama zarađuju i dobijaju nove doživotne mušterije za svoje legalne droge.

Najveću štetu od vakcina trpe djeca i roditelji, a oni koji omogućavaju da farmaceutska industrija sprovodi svoje planove su medicinski radnici (doktori, pedijatri, farmaceuti, epidemiolozi) koji su u mnogim slučajevima i sami žrtve manipulacije, ali u nekim slučajevima i svjesni saučesnici čuvajući na taj način svoje pozicije i posao.

Naravno, ne znači da će svako dijete koje se vakcioniše dobiti autizam ali očigledno postoji rizik. Izvjesno je, međutim, da će svako dijete od vakcina oslabiti svoj imunitet što je predvorje za brojne bolesti, a najbolji dokaz za ovakav stav jeste što većina djece od rođenja posjećuje domove zdravlja mnogo puta zbog raznih zdravstvenih problema kao posljedica oslabljenog imuniteta čemu su doprinijele, između ostalog, i vakcine.

Pogledajte nove detalje i dokaze o vezi između MMR vakcine i autizma i kako se manipuliše sa činjenicama kako bi se sakrila prava istina.

Napomena: Za više informacija i detalja o štetnosti vakcina pogledajte ovdje.

4.2 1 1 1 1 1 Ocijeni 4.20 (5 Glasova)
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Zdravko Vucinic: Prirodno lijecenje neizlecivih bolesti

Zdravko Vucinic: Kako procistiti organizam

Sasvim drugacije sa Zdravko Vučinić,specijalistom prirodnog lecenja

SASVIM DRUGAČIJE sa specijalistom prirodne medicine Zdravkom Vucinic

Portal BUDITEZDRAVI.info pokrenut je 2012. godine i namijenjen je svim ljudima u Crnoj Gori, regionu i širom svijeta koji govore jezicima naroda bivše Jugoslavije, a koji su zainteresovani da se kvalitetno informišu o svim aspektima zdravlja.

Opširnije

Najbolje ocijenjeni

  • 1
Copyright © 2012 Institut za prirodnu medicinu Podgorica. Sva prava zadržana.
Codepixel
Izrada sajta